FAQ KanjerKetting app

Informatie over een kraal

Je kunt vanuit de spiraal of tijdlijn op een van de kralen tappen. Je komt dan in het kraal informatie scherm.

In dit scherm wordt bijvoorbeeld getoond hoeveelste kraal het binnen de ketting is. Ook kun je in dit scherm de opmerking bij een kraal aanpassen, of de kraal verwijderen uit de ketting. Ook kun je een losse kraal delen met iemand.

Hoe verwijder je een kraal?

Als je per ongeluk de verkeerde kraal hebt toegevoegd, of de volgorde klopt niet, dan kun je een kraal verwijderen uit de ketting.

Vanuit de spiraal of tijdlijn tap je op de betreffende kraal. Je komt dan in het kraal informatie scherm. In dit scherm kun je de kraal verwijderen door op de "Verwijder kraal" knop te tappen.

Hoe voeg je een vergeten kraal toe?

In het scherm om een kraal toe te voegen kun je op de pijltjes naar beneden en naar boven tappen, die links en rechts naast de datum staan, onder het tekstje "Wanneer is kraal verdiend". Op de iPhone kun je op deze manier 1 dag of 1 week terug of verder. Op de iPad kun je 1 dag, 1 week of 1 maand terug of verder. De ketting die onder in het scherm staat, beweegt dan mee.

Een kraal wordt toegevoegd op de plek in de ketting bij de blauwe pijl onderin het scherm.

Twee kralen staan in de verkeerde volgorde. Hoe pas ik dit aan?

Als kralen in de verkeerde volgorde staan, dan zijn er twee manieren om dit op te lossen. Als de kralen dezelfde datum hebben, dan kun je op het kraal informatie scherm een kraal naar links of rechts verschuiven:

Als de kralen verschillende datums hebben, dan kun je een kraal naar een andere datum verplaatsen in het kraal informatie scherm.

KanjerKetting naar een andere of nieuwe telefoon of tablet

Je kunt de KanjerKetting op twee manieren delen met iemand. Je kunt de KanjerKetting als een plaatje met iemand delen, of een losse kraal met iemand delen. Dat gaat middels het volgende icoontje:

Om een KanjerKetting op een ander toestel te kunnen gebruiken, kies je eerst het volgende icoontje:

Dan kies je de optie Verstuur KanjerKetting. Voor meer informatie, Lees dit document.

Bijhouden van tegoed aan kralen in de KanjerKetting app

Het kan voorkomen dat je al wel kralen verdiend hebt, maar deze nog niet hebt. Je kunt dan in de app bijhouden welke kralen je nog moet krijgen. Kijk eerst in de tijdlijn vanaf welke kraal je nog tegoed hebt. Selecteer dan het volgende icoontje:

Je kunt nu aangeven vanaf welke kraal je nog tegoed hebt. De kralen die dan in de app al toegevoegd zijn, worden dan wat lichter van kleur getoond:

Andere vragen over de KanjerKetting app?

Heb je een andere vraag over de KanjerKetting app? Maak dan gebruik van het contactformulier dat op de website van Momentous Apps staat (www.momentousapps.com/contact/)

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 maart 2023.